Når man tænker på luksus biler, så er det helt klart Ferrari, der fylder ens tanker. Bilerne med de mørkerøde farver, hurtige som lyn og kun set kørt af de rigeste.

Personlige biler fra Ferrari

Siden de første modeller af Fkimi_raikkonen_malaysia_2007errarier blev bygget i slutningen af 1940 og begyndelsen af 1950’erne, har Ferraris kunder altid været i stand til at personalisere deres fartøjer. Man kunne fra begyndelsen bestemme, hvilke farver, læder og tekstiler, man ville have i sin bil. Det resulterede i enestående kreationer, skræddersyet, til enhver individuels ønsker og smag. Der er ikke noget mere værdifuldt i Ferraris verden, end at have en mulighed for at skabe sin egen bil. Deres mål er således, kun at tilbyd de bedste motorer, design og personalisering.

Ferrari er en sportsbil. Producenten blev grundlagt af Enzo Ferrari i 1939, hvor selskabet fik bygget deres første bil et år efter. Ferrari er ikke et lille mærke, det er verdens mest magtfulde mærke. Deres biler er de dyreste biler i verdens historie.

Væddeløb

Ferrari er dog mest kendt for at deltage i væddeløb, især Formel 1, som er den mest succesfulde gruppe i væddeløb. Gruppen har haft det størst antal af vindende kørere. De biler, som man normalt kan købe af Ferrari, betragtes som et symbol på hastighed, luksus, stil og rigdom. Gennem hele sin historie har Ferrari leveret racerbiler til andre deltagere, udover deres eget team. Farven var også altid rød i begyndelsen, fordi det blev set som den ultimative racerfarve.

Ferraris berømte symbol er “Cavallino Rampante”, som betyder “sprankulerende hest”. Farven på hesten er sort ovenpå et gult skjold.

Piratkopier

Man kender alle de kopier af dyre ure mærker, håndtasker og film. Men havde nogen hørt noget om kopier af Ferrarier? I Thailand er der et lille værksted, som bygger kopier af Ferrarier til en lavere pris. De ser næsten ens ud, det er bare motoren, der lyder som en helt almindelig motor og ikke en motor fra en ægte Ferrari.