Mercedes Benz er en global bil producent. Mærket er kendt for sine luksus biler, busser, rutebiler og lastbiler. De har hovedkvarter i Stuttgart, Tyskland. Producentens datter hed Mercedes, så han valgte at navngive sit bilmærke efter hende, Mercedes, og deres slogan er “det bedste eller intet”.

Mercedesmercedes-benz-1461675_960_720 Benz er faderen til de fleste bilproducenter. Denne bilproducent producerede biler, der var meget populære i løbet af Tysklands nazistiske periode. Adolf Hitler var kendt for at have kørt rundt i disse biler i løbet af sin tid ved magten, selvfølgelig, med skudsikre vinduer. De fleste modeller fra Anden Verdenskrig blev solgt på auktioner til private købere, og en af dem er blandt andet udstillet på et museum i Ontario.

Mercedes er en af de bilproducenter, der er kommet mest frem med hensyn til teknologiske og sikkerhedsmæssige innovationer. Det var først disse biler, der var kendt for at være “fremtidsbiler”, indtil det blev almindeligt i alle andre køretøjer. Det er derfor et af de mest kendte og etablerede bilmærker i verden.

Siden begyndelsen, havde Mercedes Benz opretholdt et navn for sin perfekte kvalitet og holdbarhed. Dette ry faldt i 1990’erne frem til 2005, hvor de igen kom frem som nummer et. Bilproducenten har produceret biler, der ligner noget fra rummet. Biler der kan køre uden hjælp fra en person til at køre den, hvor man kan sidde med ryggen til forruden og drikke te eller snakke med andre i bilen. De har skabt en bil, der kan føle, hvis der er noget på vejen, der kan beskadige bilen. De kan stoppe automatisk. Hvis et barn løber ud på vejen, kan bilen registrere dette også og stoppe med det samme.

Mercedes har nu også udviklet andre biler, der har forskellige koncepter. Der er nogle, der kører på el og nogle på batterier. Siden 2002 har de uviklet en brændselscellebil. Det er en fuld elektrisk version af en sportsbil.