Bilen

Bilen var et transportmauto-racing-583522_960_720iddel, som kun de rigeste kunne køre i. Det var ikke for de fattige. Man plejede for omkring 100 år siden at gå foran en bil, så man kunne advare andre trafikanter på vejene. Men efterhånden udviklede bilindustrien sig hurtigt
fra noget meget specielt til et transportmiddel for alle. Der var mange opfindere, der ville gøre bilen hurtigere og billigere, så på den måde kunne hele befolkningen få råd til at eje deres egen bil.

Kunne man ikke besøge familie eller købe noget specifikt, fordi det var alt for langt væk at gå eller bruge heste, så kunne man købe en bil og rejse dertil på få timer. Selv idag arbejder opfindere og fabrikanter med at gøre bilerne endnu hurtigere.

Hvem opfandt den første benzindrevne bil?

Der er mange forskellige holdninger om, hvem der faktisk opfandt den første bil. Der er nogle, der siger, at det var Gottlieb Daimler, der opfandt den første bil i 1885. Mens andre mener, det var Karl F. Benz, i samme år, der opfandt en benzindreven bil.

Den første bil kunne køre op til 16 kilometer per time, medens man i dag har biler, der kan køre mere end 100 kilometer per time.

Karl F. Benz var grundlæggeren af det berømte bilmærke, Mercedes Benz, som de fleste kender i dag. Benz blev hurtigt verdens største automobil producent. Der var andre, der kæmpede side om side med Benz, og der var altid en, som gjorde en ny opdagelse med hensyn til bilens design. Så de blev alle ved med at designe biler, hvor de placerede motoren under bilen eller foran bilen. Der var altid en konkurrence imellem disse bil producenter.

Spritbiler

Nu kan man købe biler, der kan køre på sprit. Man kan tilsætte sprit til benzinen, og der vil ikke ske noget. Der er endda en speciel bil, SkyCar, som kan flyve og kun bruge sprit.