På denne side kan man finde artikler om biler, racing, berømte racekørere og meget mere. Det er en ting at vide, at en racerbil er hurtig, men det er en helt anden ting at vide, præcist hvor meget disse biler kan bøje grænserne for fysik, når de kører derud på racerbanen. Medmindre man er en hardcore, dedikeret fan, eller professionel chauffør, så vil nogle af disse fakta om racing og racerbiler helt klart blæse ens sind.

  • Formel 1 biler kan blive så varme, at de kan smelte aluminium.
  • Det gennemsnitlige Formel 1 pit stop er mindre end tre sekunder.

Ja, i den tid det tog at læse ovenstående, var føreren parkeret, bilen fik skiftet alle fire dæk, blev slukket og kørte ud på banen igen.

Nu til dags er det blevet mere og mere vigtigt, at man moderniserer alting, hvilket ligeledes gør sig gældende for biler. Man er nu igang med at opfinde biler, der kan køre på batterier, vand, vind og andre former for energi. Teknologien spiller også en kæmpe rolle, når man vil skabe en ny bil i dag.

Man prøver at skabe en slags bil, hvor passagerene ikke engang behøver at kigge på vejen. De behøver ikke engang at køre selv. Man sætter sig bare ind i bilen og siger, hvor man vil hen. Med ens hænder gøre man forruden til en skærm, hvor man kan se vejkort og blive navigeret. Der kan zoomes ind og ud ved hjælp af ens hænder. Selv lyden kan kontrolleres uden at røre ved noget som helst.